free web stats
PRIVACY2018-08-03T10:09:14+00:00

Skydd och lagring av personuppgifter

Serieriundervisningen.se är en del av Egmont Publishing AB, organisationsnummer 556046-9206 och moderbolaget Egmont Holding AB med organisationsnummer 556082-2339. Serieriundervisningen.se lagrar kund- och personuppgifter för att kunna fullfölja sina åtaganden mot kunder, för fullgörande av order samt för försäljningsstatistik. Serieriundervisningen.se kommer inte att lämna ut eller sälja dessa uppgifter till tredje part och kundens uppgifter kommer inte att användas i marknadsföringssyfte utan kundens aktiva samtycke (t.ex. genom aktiv anmälan till nyhetsbrev). Alla kunduppgifter som lämnas in behandlas i överensstämmelse med den nya EU-dataskyddsförordningen (GDPR).

Genom att du lämnar dina personuppgifter i samband med köp eller anmälan till nyhetsbrev på Serieriundervisningen.se godkänner du att Egmont (genom Serier i Undervisningen) lagrar och behandlar dessa för ovan angivna ändamål, med dels fullgörande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse som rättslig grund.

Egmont lagrar dina kunduppgifter i upp till tre år om du inte givit särskilt samtycke till, eller om andra lagar kräver, längre lagring. Ett exempel på det senare är bokföringslagen som ställer krav på att räkenskapsinformation (t.ex. verifikationer av affärshändelser såsom order- och fakturauppgifter) som utgångspunkt arkiveras i 7 år.

Vill du se vilka uppgifter vi har sparade, rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det här eller genom att genom att skicka ett mejl till serieriskolan@egmont.se

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, e-post datainspektionen@datainspektionen.se.

Information om cookies

På denna webbplats används cookies. En cookie är en liten textfil som sparas i din webbläsare så att din dator kan kännas igen vid återbesök. Inga personuppgifter sparas i våra cookies och de kan inte innehålla virus. Du kan läsa mer om hur cookies fungerar och hur du raderar dem, samt till vilka ändamål de används av Egmont och Serier i Undervisningen här.

Egmonts fullständiga integritetspolicy hittar du här:
https://www.egmont.com/se/om-oss/Privacy